Webinář – časy

WEBINÁŘ LIVE

(Hodnocení: 44)

Budete překvapeni, jak snadno se dají vysvětlit složitá pravidla v angličtině. Místo komplikovaných pouček vás naučíme jednoduché postupy, které si ihned zapamatujete:

  • jak vybrat správný čas a nikdy se nesplést (minulý, přítomný a budoucí)
  • předpřítomný čas (present perfect) naučíte se, jak funguje a po webináři vám už bude zcela jasný
  • will a going to - zbouráte staré mýty, abyste měli konečně jasno jaký tvar použít
  • časová souslednost - co jinde učí měsíce, na webináři pochopíte za pár minut
+BONUS (7 denní přístup k záznamu webináře)
Zrušit výběr

Zní vám časy present perfect simple
past perfect simple jako španělská vesnice?

Na našem webináři pochopíte,
jak se předpřítomné časy tvoří.

Zbouráme staré mýty o předpřítomném čase v angličtině

Ukážeme vám, kde tyto časy najdeme i v češtině

Naučíme vás předpřítomné časy používat

Nejste si jistí, zda je webinář pro vás?

Vyzkoušejte si jednoduchý test. Odpovězte na následujících 7 otázek. Pokud si nebudete jistí odpovědí nebo budete mít některou odpověď špatně, tak je webinář právě pro Vás. Po webináři, už Vám budou odpovědi zcela jasné.

Vyzkoušejte si jednoduchý test. Odpovězte na následujících 7 otázek. Pokud si nebudete jistí odpovědí nebo budete mít některou odpověď špatně, tak je webinář právě pro Vás. Po webináři, už Vám budou odpovědi zcela jasné.

1. I have never ___ anything like this in my entire life.

2. I ____ my keys yesterday and I still cannot find them.

3. He promised that he ___________ me later but it was not true.

4. I thought you _______ at home.

5. Which sentence is correct? A) I will call you tomorrow. B) I am going to call you tomorrow.

6. Which sentence is correct? A) I was never there. B) I have never been there.

7. He said that he ____ already heard it before.

 

Co se na webináři naučíte?

jak pracovat s časovou osou. Nejistotu nahradíme logickým pravidlem pro rychlé použití časů v praxi:

  • minulého
  • přítomného
  • i budoucího času

jinde obávanou časovou souslednost budete díky webináři chápat snadno a napořád

rozdíl mezi „will” a „going to” vám bude od teď zcela jasný

chaos v předložkách „at” a „on” vyřešíme jednoduchým návodem, abyste už nikdy nemuseli střílet od boku

odnesete si konkrétní tipy, jak se lépe učit cizí jazyk. S poučkami od nás budete dosahovat rychlejších výsledků ve studiu.

Kdo vás webinářem provede?

 

Filip Slunský je jazykový specialista, polyglot, lektor angličtiny a francouzštiny. S výukou cizích jazyků má 16 let zkušeností, napsal několik skript, školí tlumočníky, překladatele i samotné lektory jak učit.
Filip Slunský

Jak se na webinář připojím?

h

Přihláška a platba

  • Nejprve se přihlašte a proveďte platbu způsobem, který vám vyhovuje nejvíc. Je to jednoduché a rychlé.

Informace na e-mail

  • Všechny informace s odkazem na připojení k webináři, vám pošleme e-mailem. Bude to přehledné, jako tento postup
}

Před webinářem

  • Instalovat nic nemusíte. Stačí vám připojení na internet. Ideální je webkamera a pro vaše pohodlí sluchátka. Vše ostatní je připravené. Krátce před začátkem kliknete na odkaz, který budete mít nachystaný v e-mailu a připojíte se na webinář.

Po webináři

  • Abyste se mohli kdykoliv vrátit k věcem, které se na webináři naučíte. Pošleme vám po skončení webináře všechny podklady, které v průběhu uvidíte na obrazovce. Pokud chcete, můžete si dělat i vlastní poznámky. Ale raději v klidu poslouchejte

Vyzkoušejte náš webinář na vlastní kůži!

Připojte se ke stovkám našich spokojených klientů a přesvědčte se, jak rychle dokážete dělat pokroky. Důkaz získáte na webináři.

Proč se přihlásit?

Poznáte kvalitu našich kurzů

Rozhodování nikdy nebylo snazší. Díky tomuto webináři si ověříte kvalitu kurzu, ještě předtím, než se do něj přihlásíte. 

Získáte unikátní know-how

Viděli jste obsah webináře? Budete překvapeni, co všechno se dá pochytit za hodinu a půl. Například vás naučíme časovou souslednost, která se běžně učí měsíce.

Obdržíte užitečné materiály

Spolu se vším vám dáme přístup do unikátní výukové aplikace Langino. Plus veškeré materiály z webináře vám poskytneme pro domácí procvičování.

Budete mluvit s lektorem naživo

Kupujete si živý webinář – ne předtočený záznam. Díky tomu můžete komunikovat s lektorem a ptát se ho na věci, které vás zajímají.

44 recenzí pro Webinář - časy

  1. Lenka Kuldová

    Úplnou náhodou jsem na facebooku narazila na webinář anglicky za 3 měsíce. Webinář se mi moc líbil a  jelikož jsem se chtěla naučit doopravdy anglicky a né být věčný začátečník, mimochodem tak jsem si připadala i na letošní dovolené v cizině, i když se učím už dlouho angličtinu i s přestávkami, stejně jsem tam nebyla schopná domluvit se. Na webináři anglicky za 3 měsíce mě zaujalo vysvětlení nejdříve tak složité gramatiky, jak se dá vysvětlit naprosto jednoduše. Uvědomila jsem si, že takto se chci učit angličtinu, udělat si v ní pořádek a příště na dovolené se už pořádně domluvit a tak jsem se přihlásila na kurz anglicky za 3 měsíce a také na webinář 2.

  2. Mgr. Lena Maková

    S angličtinou se doslova trápím roky. Opakovaně jsem hledala systém a způsoby, jak se posunout dál, ale nic mě nenamotivovalo tak, jako 90-minutový webinář s Filipem. Logické vysvětlení například 12 časů, nebo předložek tak, že se mi to nějakým zázrakem zafixovalo do paměti. Ujištění, že věk nehraje v tomto ohledu žádnou roli a chybovat je v pořádku.:😊) Není to zázrak, je to skvělá metoda tohoto kurzu, do kterého mám chuť se přihlásit. Z mé strany to rozhodně není reklama, ale zkušenost. Jak píše německy prozaik Günter Grass „Člověk nemusí každou zkušenost získat sám.“. Mohu jen doporučit.

  3. Žaneta Sabadková

    Webinář s Filipem se mi moc líbil. I když jsme na webináři projeli angličtinu letem světem, bylo všechno dobře vysvětlený, se super pomůckami na zapamatování.

  4. Petr Maňas

    Na webinář jsem se přihlásil na poslední chvíli. Nemám času nazbyt a váhal jsem, zda mi ta hodina a půl mého času něco přinese. Ale přinesla. S angličtinou bojuji už velmi dlouho a mám za sebou již řadu kurzů. Živých i online. Vždy jsem vybíral z těch nejlepších, které byly dostupné. Na webináři jsem objevil Filipa, který se přede mnou doteď “skrýval” a to i s produktem Langino. Získal jsem obrovské množství užitečných informací o angličtině z jiného úhlu pohledu, než doteď. Vše velmi přehledně a srozumitelně. Proto jsem se ihned rozhodl i pro Filipův 3-měsíční kurz angličtiny a už se na něj moc těším. Všem doporučuji.

  5. Adéla Holubová

    V rámci mého doktorského studia mě čeká zkouška z angličtiny… Tak jako mnoho žen plním ve svém životě hodně rolí. Maminka, zaměstnanec, jednatelka, psovod, student… 😊 Kde vzít čas na to, abych se mohla připravit na onen den D? Odpověď je jednoduchá – tady! Dvakrát týdně v klidu doma u PC, v pohodlných teplákách a s kávou. V rodinném prostředí s Filipem, který dokáže i pro mě nudnou gramatiku podat tak, že mi přijde zajímavá a hlavně pochopitelná. Už teď se těším na následující on-line setkání a zdolání dalších výzev 😊

  6. Olga Indrová

    Vždy jsem byla v angličtině věčný začátečník a opravdu mě to velmi trápilo. Vždycky jsem se cítila tak trapně, když jsem měla ze sebe něco vysoukat jako odpověď, nebo nedej bože se na něco zeptat. Jako poslední šanci na moje zlepšení jsem zkusila webinář Anglicky za 3 měsíce s Filipem Slunským. Najednou jsem měla pocit, že tak, jak Filip vysvětloval skladbu vět, časy, předložky…., je to úplně jasné a jednoduché. Přihlásila jsem se na kurz a můžu všem stejně beznadějným případům jako jsem byla já, jen doporučit! Nepůjde to bez cvičení, ale fakt ty pokroky jsou vidět od 1.lekce!

  7. Blanka Štefanková

    O kurzu jsem už věděla od kolegyně a byla jsem ještě před webinářem rozhodnuta, že se přihlásím. Ale způsob vysvětlení těch pár gramatických pouček mně ohromil. Abych se cokoliv naučila, musela jsem věci pochopit, logicky odvodit, jinak bylo vše ztraceno. Webinář jsem absolvovala jeden nedělní podvečer a nemohla jsem dlouho usnout – já jsem pochopila hned na první vysvětlení! Tak to je ono, Blanka

  8. Jitka Zpěváková

    Jsem věčný začátečník výuky angličtiny a už jsem neměla chuť znovu začínat. Váš webinář mě ovšem nakopl a jdu do toho.
    Po perfektním, jednoduchém a logickém vysvětlení základů gramatiky jsem měla pocit, že by to ještě mohlo jít.

    Tak se těším a jen doufám že překonám ostych hovořit ve skupině, což mně dělá velké problémy.

  9. Kamila Nosková

    V angličtině jsem věčně věčný začátečník, ale teď ji potřebuji pro novou práci. Jak ji rychle zopakovat? Hledala jsem způsob, brouzdala po internetu a narazila na spousty upoutávek, webů, reklam, četla jsem a přihlašovala se na ukázkové hodiny zdarma, trailery a webináře. Viděla jsem spousta toho spousty, vítězem se stal webinář Filipa Slunského. Bylo to super, za hodinu jsem si byla skoro jistá, že tu angličtinu bych mohla konečně dodělat, dostat do hlavy a jednoduše komunikovat. Pocit z webináře byl skvělý s jednoduchostí a lehkostí prezentace Filipa mi angličtina najednou připadala jako parádně jednoduchý , logický jazyk, který v pohodě zvládnu i já….konečně! Za tu hodinku jsem měla v hlavě najednou strukturu časů, kterou celoživotně nejsem schopná pochopit. Prostě super, stejně jako navazující kurz A3M.

  10. Vít Krčmář

    Ukáže Vám, že lektor je učitel s velkým U. Baví ho to co dělá a umí to, čímž Vás naláká na lekce a nechá ve Vás obavu, že takové všechny hodiny nebudou, ale jak jsem zjistil, tak budou. 😊

  11. Jan Fikrle

    Především mě zaujal výklad gramatiky. Byl zcela odlišný, logicky zdůvodnitelný a dobře zapamatovatelný.

  12. Lucie Svobodová

    Účastí na webináři jsem si chtěla ověřit úroveň kurzu, což mi v plné míře poskytl. Nyní už kurz absolvuji a jsem nadšená 😊

  13. Kamil Hartl

    Líbilo se mi, jak jednoduše vysvětlit gramatiku a učení slovní zásoby.

  14. Naděžda Častulíková

    Vše bylo super. Mám konečně pocit, že se můžu naučit dobře anglicky.

  15. Pavlína Omelková

    Velmi zábavný lektor. Líbí se mi jejich přístup a jednoduchost vysvětlení, názornost při vizualizaci.

  16. Michaela Doleželová

    Výborný nápad, skvělé provedení semináře, výborní lektoři a fantastický přehled o ostatních jazycích 🙂

  17. Martin Vospěl

    Líbila se mi jednoduchost pravidel, vysvětlení oproti škole, kde celý systém jazyka vypadá velice náročně.

  18. Martina Dvořáková

    Líbilo se. Just enjoy it 🙂

  19. Kamila Kubíčková

    Jednoduché vysvětlení časů, praktické zaměření.

  20. Petr Hlucháň

    Dojem mám dobrý. Vypadá to jednoduše.

  21. Hana Jadrničková

    Zábavné, zajímavé.

  22. Jiří Babinec

    Velmi dobrý. Filip v krátké době vysvětlil a zaujal!!!

  23. Pavla Sísová

    Úžasný, energický a velmi přínosný webinář. Přístup lektora, jeho energie a nové techniky. Respektive pro mě nové. Děkuji!

  24. Jitka Prošková

    Moc se mi líbil stručný a jasný výklad gramatiky.

  25. Ingeborg Korejsová

    Líbil se mi workshop jako celek.

  26. Iveta Bačíková

    Líbilo se mi vše – způsob prezentace, pozitivní přístup, …

  27. Leoš Šnýdl

    Splnilo mé představy.

  28. Markéta Roušalová

    Celkový dojem je velmi dobrý. Konečně jsem pochopila tvoření některých časů, význam I., II. a III. tvaru sloves. Obzvlášť oceňuji vysvětlení věcí, které mi byly dříve podávány jako výjimky, které je třeba si zapamatovat.

  29. Šárka Blaťáková

    Přehlednost, rychlost, konkrétnost i vtip. Za mě O.K.!

  30. Jakub Novák

    Pozitivní, jednoduché vysvětlení. Perfektní přístup, skoro bych řekl, že mi to dalo více jak 4 roky stř. školy.

Přidat recenzi

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Anglicky za 3 měsíce